Αποποίηση Ευθυνών

Ενώ η Elcampo IKE καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, δεν εγγυάται ότι συμβαίνει αυτό και δεν θα φέρει ευθύνη για τυχόν σφάλματα, ανακριβείς περιγραφές ή μεταγενέστερες τροποποιήσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες.

Η Elcampo IKE διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει, να τροποποιήσει το περιεχόμενο ή να καταργήσει τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί περιστασιακά, κατά καιρούς, να συνδέεται με άλλους ιστότοπους τρίτων. Ωστόσο, η Elcampo IKE δεν υποστηρίζει απαραίτητα αυτούς τους ιστότοπους τρίτων ή/και το περιεχόμενό τους, ούτε αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία υποστείτε, όπως και αν προκύψει, σε σχέση με το περιεχόμενο ή τη λειτουργία οποιουδήποτε τέτοιων συνδεδεμένων εξωτερικών ιστότοπων τρίτων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραπονεθείτε για υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε με το info@elcampo.gr.

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται περιστασιακά να συνδέεται με άλλους ιστότοπους τρίτων προκειμένου να παρέχει σχετικές ή περαιτέρω πληροφορίες. Ωστόσο, η Elcampo IKE δεν υποστηρίζει τέτοιους ιστότοπους τρίτων ή/και το περιεχόμενο που περιέχουν ή αποδέχετε οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία υποστείτε ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιασδήποτε πληροφορίας δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες στους συνδεδεμένους ιστότοπους τρίτων. Ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί οτι το περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης δεν περιέχει ιούς, η Elcampo IKE δεν φέρει ευθύνη για ζημιές που προκύπτουν από μόλυνση από ιό.

Πνευματική ιδιοκτησία

Λάβετε υπόψη ότι, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, η Elcampo IKE είναι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων όλου του υλικού αυτού του ιστότοπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τους σκοπούς της Elcampo IKE, μόνο για προσωπική ή μη εμπορική χρήση. Περιεχόμενο

δεν μπορεί να δημοσιευθεί χωρίς τη ρητή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Σχολιασμός στον Ιστότοπο: Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους κανόνες

Οι κανόνες περιγράφουν τι θεωρεί η Elcampo IKE αποδεκτό και μη αποδεκτό περιεχόμενο και ενημερώνουν την προσέγγισή μας για τον συντονισμό της διαδικτυακής μας παρουσίας. Ενδέχεται να ενημερώνουμε τους κανόνες από καιρό σε καιρό, επομένως παρακαλούμε να τους διαβάσετε πριν δημοσιεύστε ένα σχόλιο.

Με την ανάρτηση σας σε έναν ή περισσότερους από τους ιστότοπούς μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους κανόνες. Η Elcampo IKE αγκαλιάζει τα ανοιχτά και συνεργατικά περιβάλλοντα κοινωνικής δικτύωσης. Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα στους ιστότοπούς μας και ανυπομονούμε για την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μαζί σας.

Κανόνας 1:

Χαιρετίζουμε τη συζήτηση. Δεν επιθυμούμε να εμποδίσουμε τους ανθρώπους να συζητούν θέματα για τα οποία ασχολούνται παθιασμένοι, αλλά ζητάμε από τους χρήστες να μοιραστούν τις απόψεις τους με μη εχθρικούς τρόπους. Μπορείς εκφράστε μια ισχυρή γνώμη, αλλά μην ξεχνάτε ότι είστε νομικά υπεύθυνοι για όσα υποβάλλετε και θα πρέπει να εξετάζετε πώς θα μπορούσαν οι άλλοι να λάβουν το σχόλιό σας.

Κανόνας 2:

Αναγνωρίζουμε ένα επικριτικό σχόλιο. Χαιρετίζουμε τη γνώμη σας για άρθρα που δημοσιεύονται, αλλά δεν θα επιτρέπεται η επίμονη παραποίηση της εικόνας της Elcampo IKE στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα κάνουμε διάκριση μεταξύ εποικοδομητικών επιχειρημάτων και τακτικών συκοφαντίας.

Κανόνας 3:

Δεν πρέπει να κάνετε ή να ενθαρρύνετε σχόλια που ερμηνεύονται ή ενδέχεται να ερμηνευθούν ως:

 • δυσφημιστικά, ψευδοί ή παραπλανητικά
 • ρατσιστικά, σεξιστικά, ομοφοβικά ή μεροληπτικά κατά οποιασδήποτε θρησκείας ή άλλων ομάδων
 • προσβλητικά, απειλητικά ή καταχρηστικά
 • άσεμνα ή σεξουαλικής φύσης.

Κανόνας 4:

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τους ιστότοπούς μας για:

 • εισαγωγή συνδέσμων σε ιστότοπους ή υποβολή περιεχομένου που θα συνιστούσε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
 • προώθηση οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών για οποιονδήποτε άλλο εμπορικό σκοπό.
 • χορηγία, υπόμνημα, καμπάνια.
 • Η Elcampo IKE θα υποστηρίξει μόνο εμπορικές αναρτήσεις όπου η προσφορά που γίνεται είναι γνήσιου ενδιαφέροντος για την Elcampo ΙΚΕ
 • Θα αφαιρέσουμε αναρτήσεις από οργανισμούς που προσφέρουν υπηρεσίες που θεωρούμε ακατάλληλες.

Κανόνας 5:

Κρατήστε τα σχόλια σχετικά. Εάν ένα σχόλιο αφορά κάτι που δεν σχετίζεται με το αρχικό θέμα, μπορεί να αφαιρεθεί.

Κανόνας 6:

Σεβαστείτε το απόρρητο των άλλων. Δεν πρέπει να υποβάλετε εμπιστευτικές ή ιδιωτικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να ανεβάσετε αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις email ή άλλα προσωπικά ή αναγνωρίσιμα στοιχεία επικοινωνίας οποιουδήποτε ατόμου.

Κανόνας 7:

Τα σχόλια που παραβιάζουν αυτούς τους κανόνες ενδέχεται να αφαιρεθούν.

Κανόνας 8:

Διατηρούμε το δικαίωμα αποκλεισμού κατά την απόλυτη κρίση μας. Μερικοί από τους λόγους που μπορεί να το κάνουμε:

 • επίμονη παραβίαση αυτών των κανόνων
 • υβριστικά σχόλια

Εάν θέλετε να συζητήσετε τη λειτουργία της ιστοσελίδας της Elcampo IKE, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@elcampo.gr.