Ελευθερίου Βενιζέλου 27, Αμαλιάδα, Ηλεία 27200

+306996552252

Η Ιστορία μας

Η παράδοση, για να ζήσει, πρέπει να ανανεώνεται κάθε μέρα.

Ήταν ο προπάππου μας, ο Θεόδωρος Αγγούρης, ο οποίος το 1894 επέλεξε το ιδανικό σημείο για να χτίσει το σπίτι του, σε προνομιακή θέση ακριβώς στο κέντρο της πόλης της Αμαλιάδας, που του έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στα αγροτικά του κτήματα διπλα απο την ακτογραμμή του Ιόνιου Πελάγους. Ο γιός του Γεώργιος (φωτογραφία) συνέχισε στα βηματα του.

Πολλά χρόνια αφότου έζησαν σε αυτό 3 γενιές, το 2000, η ​​κόρη του Γεωργίου, Ανδριάνα Αγγγούρι αποφάσισε να το κατασκευάσει εξ αρχης και το 2017 τα παιδιά της, ο Γεώργιος και η Βασιλική, το μετατράψαν από μια ιδιωτική πολυκατοικία σε διαμερίσματα επισκεπτών και από τότε το η οικογένεια Δεπούντη είναι αφιερωμένη στη φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια των ετών προσπαθούσαμε πάντα να διατηρήσουμε τη γοητεία ενός ιδιωτικού διαμερίσματος στα αγαπημένα μας διαμερίσματα.

Με έντονο πάθος για φιλοξενία, νιώθουμε ριζωμένοι στον παραδοσιακό ξενοδόχο σε συνδυασμό με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ξενοδοχειακής βιομηχανίας που βασίζονται σε μια εκλεπτυσμένη και γνήσια πολυτέλεια και στην ποιότητα και την αυθεντικότητα των εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Με το πολύγλωσσο προσωπικό μας καλλιεργούμε αυτό που ξέρουμε είναι η πιο πολύτιμη ποιότητα που χαρακτηρίζει την Ηλεία: τη διεθνή ψυχή ενός πραγματικά μοναδικού και φιλόξενου τόπου που ήταν «σπίτι» για σπουδαίους πολιτισμούς.

Για όλους εμάς στο Sweet Suites είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε στο σπίτι μας τους επισκέπτες που έρχονται από όλο τον κόσμο και αισθανόμαστε πρεσβευτές για την ομορφιά, τον πλούσιο πολιτισμό, τη φύση και των αρωμάτων και των γεύσεων της Ηλείας.

Η αποστολή μας είναι να μεταδώσουμε την αγάπη μας για τη θέση μας σε όλους τους καλεσμένους μας.

Οι θεμελιώδεις αρχές για την επιτυχία του είναι ο μεγάλος σεβασμός για τη φύση και τον αειφόρο τουρισμό και την ορθότητα απέναντι στους επισκέπτες, το προσωπικό μας, τους προμηθευτές μας, τους συναδέλφους μας και όλους τους συνεργάτες μας.

Και ακολουθεί αυτές τις ηθικές αξίες που μας καθοδηγούν καθημερινά.

Γεώργιος και Βασιλική Δεπούντη

Copyright © 2022 Elcampo IKE Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 141077025000 | Powered by Elware